Containere de vanzare - Contaimex

Containere de vanzare
containere de birou, containere de santier, containere casa
Containere la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!

PALMEX CM este o companie ce produce, comercializeaza si inchiriaza containere tip birou, containere santier, containere modulare, containere de locuit. Toate aceste containere sunt produse respectand normele ISO, ceea ce garantează standarde ridicate de calitate, de nivel european.
Suntem o companie producatoare de containere, la cele mai bune preturi pentru containere monobloc sau containere modulare, standardizate si nestandardizate din Romania.

Putem realiza containere tinand cont de preferintele dumneavoastra - numar de ferestre, usi, amplasament. Materialele utilizate pentru realizarea acestor containere sunt de o calitate superioara. Containerele se pot accesoriza cu instalatie electrica, de climatizare, instalatie sanitara, tamplarie termopan, etc.

Oferim o gama completa de containere, producem si comercializam in toata tara containere de locuit, containere de santier, containere birou, containere sanitare-wc, containere maritime, containere sanitare, containere dormitor, containere de depozitare, containere paza, containere vestiar, containere locuinta / containere casa.

Termenul de executie poate dura intre 3 si 25 de zile lucratoare in functie de complexitatea proiectului. Acordam 2 ani garantie pentru lucrarile noastre.

Containere de vanzare

containere birou

Containere de birou

Vanzare sau inchiriere Containere tip birou, la preturi de producator. Containere birou de vanzare, la preturi incepand de la 1300 Euro.

Detalii Containere de birou
containere santier

Containere santier

Vanzare sau inchiriere Containere santier, la preturi de producator. Containere santier de vanzare, la preturi incepand de la 1300 Euro.

Detalii Containere santier
containere de locuit

Containere de locuit

Vanzare sau inchiriere Containere de locuit, la preturi de producator. Containere de locuit de vanzare, la preturi incepand de la 1300 Euro.

Detalii Containere de locuit