Containere de locuit de vanzare

Containere de locuit de vanzare

Suntem specializati in productia si comercializarea de containere de locuit. Vindem si inchiriem containere de locuit in toate localitatile din tara: containere de locuit Bucuresti, containere de locuit Iasi, containere de locuit Cluj, containere de locuit Galati, containere de locuit Brasov, containere de locuit Sibiu, containere de locuit Oradea, containere de locuit Timisoara, etc.

Containerele de locuit au o calitate deosebita, intrucat respecta normele ISO iar pretul acestora este unul excelent, avand in vedere raportul calitate-pret. Containerele de locuit sunt construite intr-un timp scurt (mai putin de 4 saptamani), iar transportul acestora este realizat usor si repede, intr-un camion pot incapea 10 containere. Peretii containerelor de locuit se pot finisa cu lambriuri, ghips-carton sau orice se doreste la comanda. Ele pot contine bai complet utilate cu dusuri, lavoare, toalete, dormitoare.

Containere de locuit

Comanda online containere de locuit incepand cu pretul de 1300 euro. Containere de locuit de vanzare la cele mai mici preturi. Livrare rapidă din stoc.