Containere modulare de vanzare

Containere modulare de vanzare

Suntem specializati in productia si comercializarea de containere modulare. Comercializam si inchiriem containere modulare in toate localitatile din tara.

Containerele modulare pot fi: containere modulare pentru birou, containere modulare depozit, containere modulare camine studentesti, containere modulare de locuit, containere modulare magazin, containere modulare sedii de firme, containere modulare scoli, containere modulare atelier de lucru, containere modulare hotel, containere modulare restaurant, containere modulare locuinte de vacanta.

Pot fi containere modulare metalice simple sau containere modulare metalice complexe, cu scara exterioara sau fara. Containerele modulare pot cuprinde un numar variabil de containere sanitare, cu dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier, boilere. Containerele modulare pot fi echipate cu toate dotarile dorite de client: bai complet echipate, aparate aer conditionat, lambriuri, jaluzele, etc. Containerele modulare se pot monta si demonta usor, astfel ca devin usor de transportat (intr-un camion pot incapea pana la zece containere, dispuse in pachete). Containerele modulare metalice sunt realizate in sistem LEGO, de aceea montarea si demontarea lor se fac usor.

Containere modulare la preturi mici

Oferim spre inchiriere containere modulare (containere noi), la preturi de producator, conform cu cerintele Dvs. Containerele modulare sunt disponibile pentru cumparare sau inchiriere la cele mai mici preturi, sunt foarte practice si usor de transportat, de aceea ele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere.