Containere birou de vanzare

Containere birou de vanzare

Containere birou de vanzare sau inchiriere - Containere birou noi sau second hand: containere de birou cu preturi incepand de la 1300 euro. Contaimex ofera spre vanzare sau inchiriere containere birou noi sau second hand.

Containerele birou se folosesc oriunde este necesar un birou: sediu de firme, santiere, birou de productie, etc.

Comercializam containere de birou la cele mai mici preturi, de cea mai buna calitate, rezistente si dotate cu geam termopan si covor PVC, disponibile pentru toate localitatile din Romania. Containerele birou pot avea orice suprafata doriti. Pot fi containere birou simple sau containere birou complexe, cu sau fara scara exterioara.
Containerele de birou sunt dotate cu geam termopan si instalatie electrica, sunt realizate in sistem LEGO, de aceea montarea si demontarea containerelor se face usor.

Containerele birou pot fi destinate organizarii de santier, pentru sedii de firma, puncte de lucru, sau pentru prezentari targuri si expozitii. Containerele se pot realiza la comanda, cu multiple posibilitati de dotare, la inalte standarde ISO. Pot fi containere birou etajate sau numai parter. Containerele de birou reprezinta o alternativa eficienta si moderna la constructiile clasice pentru ca au costuri de realizare mult mai mici.

Containerele birou produse de noi au o rezistenta mare la factorii de mediu, la mutari repetate. Containerele birou sunt destinate spatiilor de birouri ce pot fi adaptate pentru diferite activitati manageriale (intalniri de afaceri, training, secretariat, sala de sedinte, etc).
Realizam containere birou la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri.

Containere birou

» containere birou de vanzare - dimensiune containere 9000 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
» containere birou de vanzare - dimensiune containere 6058 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
» containere birou de vanzare - dimensiune containere 7500 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.

Containerele de birou pot fi utilate cu: usi exterioare din metal - anti-efractie, ferestre termopan oscilo-batante dispuse pe fiecare perete, covoare rezistente din PVC, prize interioare si exterioare, bai complet echipate, lampi neon, lambriuri, jaluzele, aparate AC, pot avea scara interioara sau scara exterioara, etc.