Containere santier de vanzare

Containere santier de vanzare

Containere santier de vanzare sau inchiriere - Containere santier noi sau second hand: containere de santier cu preturi incepand de la 1300 euro. Suntem o societate specializata in productia de containere santier. Vindem si inchiriem containere santier in toate localitatile din tara. Contaimex ofera spre vanzare sau inchiriere containere santier noi sau second hand.

Containerele santier de vanzare pot fi dotate cu grup sanitar.

Comercializam containere de santier la cele mai mici preturi, de cea mai buna calitate, ce respecta normele ISO ceea ce garantează standarde ridicate de nivel european, in toate localitatile din Romania. Containerele santier pot avea orice suprafata doriti. Pot fi containere santier simple sau containere santier complexe, cu sau fara scara exterioara. Ne-am perfectionat continuu serviciile de inchiriere containere pentru santiere, am diversificat gama de containere santier de inchiriat.
Containerele de santier sunt dotate cu geam termopan si instalatie electrica, sunt realizate in sistem LEGO, de aceea montarea si demontarea containerelor se face usor.

Containere de santier

» containere santier de vanzare - dimensiune containere 9000 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
» containere de santier - dimensiune containere 6058 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime.
» containere de santier - dimensiune containere 7500 mm lungime, 2400 mm latime si 2700 mm inaltime

In functie de cerintele clientului, containerele de santier pot fi partial sau complet utilate si pot dispune de dus, wc, pisoar, lavoar, oglinzi, savonier sau boilere.

Containerele de santier sunt disponibile pentru vanzare la cele mai mici preturi, sunt foarte practice si usor de transportat, de aceea ele reprezinta cea mai eficienta solutie pentru orice tip de afacere.